за prins autogas

Фирмата Prins Autogassystemen е основана през 1986 година в Холандия като основната и дейност е разработка и производство на висококачествени автомобилни газови системи за пропан-бутан (LPG) и метан (CNG).

Качество

 Качеството е ключово за всеки един процес от бизнеса в Prins Autogassystemen B.V. Оснобено е важно в производствения процес и процеса на сглобяване на системите.  

грижа за клиента

Отношението и вниманието към клиента  са в основата на Prins. Компанията има представители в цял свят, което гарантира обслужването на всеки един клиент навременно и професионално.

иновация

Иновацията е една от най-важните за компанията. Prins е на първа линия в сферата си на работа: разработка и разпростванение на алтернативни горивни систе,и за автомобили на пропан-бутан (LPG), метан (CNG) и втечнен метан (LNG).

защо да изберете Prins

Компанията е пионер в разработката на системи за алтернативни горива повече от 35 години. Без значение от приложението- автомобили, автобуси, камиони, индустриални или морски- Prins има решение за почти всички двигатели и технологии. Една от най-отличителните технологии на фирмата е системата за автомобили с директно впръскване (DI), която покрива огромен брой от най-новите автомобили и двигатели до 2022 година.

разработка на световно ниво

Всички компоненти и софтуер са разработени от R&D отделът на Prins съвместно с инженерния отдел.

Награди
Иновациите представени от Prins имат широко признание. Компанията е получавала много високо значими награди за иновации, устойчивост и съвместна работа, включително наградата ‘INPRO’, наградата ‘Automechanika Green Directory and Innovation’, и ‘Golden Sustainable Entrepreneur’.

Патенти
Фирмата има защитени няколко патента за иновации и продължава да разработва продукти заедно с партньори и доставчици.

Надеждност и качество
Освен функционалност, качеството и наджедността са с най-висок приоритет. Всички компоненти отговарят с европейските регулации и стандартиR67/R10/R110/R115/CSA/EPA/ISO15500  и са напълно тествани.

сертификати и одобрения

Цялостната система за качество и бизнес е одобрена спрямо стандарт NEN-EN-ISO 9001:2015 сертифицирана от TÜV Nederland QA B.V. 

Всички компоненти и китове са сертифицирани спрямо стандартите за качество R67-01, R10, R110 и R115. 

Серификатите и одобренията на компанията минават редовен одит от институти за автомобилни тестове като RDW, TÜV, KBA и Kiwa.

 

Prins autogas в България

Фирма БРЦ България ООД е официален вносител и представител на марката за България. 

Фирма „БРЦ България“ ООД е представител на „М.Т.М“ srl Италия (по настоящем Westport Fuel Systems) с търговско наименование BRC Gas Equipment от 1998 година.

От 2019 година фирмата е представител на PRINS Autogas Systemen Холандия.Със своя екип от млади, мотивирани и квалифицирани специалисти е една от водещите компании предлагащи газови системи на българския пазар.

„БРЦ България“ ООД е един от лидерите на българския пазар в автомобилното газово оборудване.    

 Фирмата работи с голяма част от дилърите на автомобили за монтаж на системи на нови предпродажбени автомобили, тип OEM. 

„БРЦ България“ ООД разполага с два сервиза в София и Пловдив както и над петдесет дистрибутора в цялата страна. В сервизите работят над двадесет високо-квалифицирани специалисти с дългогодишен опит в конвертирането на двигатели с вътрешно горене на пропан-бутан и метан.

Сервизните ни инженери са специализирани в работата на така наречените „трудни“ автомобили, при които е необходимо да се подхожда по по-нестандартни начини. Фирмените специалисти имат покрити всички курсове и притежават съответните сертификати за работа с всички системи и диагностични прибори на Prins Autogas.

контакти

Направете запитване. Има ли газова система за вашия автомобил. Запишете час за монтаж на газова система или диагностика.

Условия

1 + 4 =

посетете ни

СОФИЯ 1592
ж.к. Дружба 1
ул. Кап. Д. Списаревски 28
Mоб. тел: 0887784551

 

ПЛОВДИВ 4023
ж.к. Тракия
ул. Цар Симеон 66
Mоб. тел: 0887784971

Контакти

0887784551

info@prinsautogas.bg

Работно Време

Понеделник- Петък:

09:00 - 18:00