Prins valve care 3

Система за предпазване и смазване на клапаните

Защо се изполвзва Valve Care-DI ?

Клапаните и клпанните легла при някои двигатели са по-податливи на преждевременно износване и нагар, когато използват ВНГ (LPG) или метан (CNG). Този проблем не се проявява на бензин, тъй като бензинът има определени добавки, които смазват клапаните и техните легла. Тези добавки не присъстват в пропан-бутана и метана. Valve Care- DI дозира тези добавки в точни количества, в точните режими на работа на двигателя заедно с втечнения нефтен газ и природния газ, за да предотвати прекомерното износване. 

Valve Care-DI

Начин на употреба:

Добавката Valve Care-DI има консумация от 1л за 1000л пропан-бутан (LPG). Резервоарът за добавката може да бъде зареждан по всяко едно време. В случай че резервоарът остане празен, превключвателят на Prins One Touch ще издава премигващ удивителен знак в син цвят !. След появяването на индикацията, двигателят може да работи още 4 часа на пропан-бутан. След този период двигателят работи само на бензин и удивителния знак остава да свети постоянно. Зареждане на добавката ще възстанови работата на ВНГ отново.

Какво трябва да знаете: 

• Една бутилка от Valve Care-DI (1Л) е достатъчна за около 1000 л гориво.
• Не смесвайте с оригиналната Синя добавка Prins Valve Care-DI. Използването на друга добавка може да доведе до повреди в системата и отдпадане на гаранцията.

• За повече информация се свържете с нас

Как работи Prins Valve Care 3 ?

контакти

Направете запитване. Има ли газова система за вашия автомобил. Запишете час за монтаж на газова система или диагностика.

Условия

10 + 14 =

посетете ни

СОФИЯ 1592
ж.к. Дружба 1
ул. Кап. Д. Списаревски 28
Mоб. тел: 0887784551

 

ПЛОВДИВ 4023
ж.к. Тракия
ул. Цар Симеон 66
Mоб. тел: 0887784971

Контакти

0887784551

info@prinsautogas.bg

Работно Време

Понеделник- Петък:

09:00 - 18:00